top of page

Multidisciplinair Designer

Wie ik ben en wat mij drijft

Visual Designer

In vormgeving vind ik vooral de beleving belangrijk. Klopt de beleving met het merk en bedrijf? Wat is de uitstraling van het bedrijf en klopt dit met de werkelijke beleving die de doelgroep heeft? 

Ik help u graag met het vormgeven van uw communicatie- en promotiematerialen zowel online als offline. Hierbij kunt u denken aan social media, website (optimalisatie), applicaties, nieuwsbrieven, werkboeken, omslagen, templates, brochures, e-books, posters, flyers, leaflets en weggevers.​

Foto- videografie

Foto- en videografie is iets wat ik van kleins af aan al doe. In mijn werk zie ik dat beeld zowel static als moving zoveel doet met een mens. Social media staat er namelijk vol mee. Beeld is wat we willen zien en waar onze aandacht naartoe gaat. 

Maar onthoud jij ook wat je op instagram hebt gezien? 

Dit vind ik een mooie uitdaging om met beelden te werken de juiste intentie en beleving te benadrukken. Het is een sterk medium om in te zetten en daar help ik u graag bij.

UI & UX Designer

UI-design vindt plaats op de voorgrond en is daarom zichtbaar voor een gebruiker. Beleving speelt daarom een grote rol. Het bedenken van een passende uitstraling, details en gebruiksvriendelijkheid zijn voor mij drie kernpunten.

UX-design speelt zich af op de achtergrond en draait vooral om functionaliteit en structuur. Heeft u een duidelijk doel voor uw website en zijn de behoeften van de gebruiker hierop afgestemd? Wat zijn de verwachtingen van de gebruiker van uw website?

SKILLS

Microsoft Office 

Social Media 

Adobe InDesign 

Adobe Photoshop 

Adobe Illustrator 

Adobe Lightroom 

Adobe XD 

Figma 

Fotografie 

Videografie 

Video Editing

KEYWORDS

Ambitieus

Analytisch

Betrokken 

Flexibel

Gevoelsmens

Leergierig

Ondernemend

Sociaal

Teamspeler

bottom of page